Γιατί το επόμενο κύμα τρομοκρατίας στην Αμερική θα προέλθει από τα σπλάχνα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί το επόμενο κύμα τρομοκρατίας στην Αμερική θα προέλθει από τα σπλάχνα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας τους έχει «φακελωμένους» ως δυνάμει «εγχώριους τρομοκράτες» ή «παράγοντες ενδημικής τρομοκρατίας». Εκείνοι με τη σειρά τους προτιμούν να τους αποκαλούν «πατριώτες».

Καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει, ένα ολοένα διογκούμενο κίνημα Αμερικανών απορρίπτει την κυριαρχία του δικομματισμού και των καθοδηγούμενων μίντια, πιστεύοντας πως το ξέσπασμα βίαιων επαναστατικών πρακτικών βρίσκεται προ των πυλών, πράγμα για το οποίο έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται.

Η ομάδα ερευνητικής δημοσιογραφίας του VICE μας έχει συνηθίσει στην κάλυψη «ασυνήθιστων» θεμάτων με «τρεμάμενη» κάμερα στον ώμο και επιτόπου έρευνα. Το ίδιο κάνει και τώρα, ταξιδεύοντας από το Τέξας μέχρι τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ερευνώντας εάν η χώρα βρίσκεται πράγματι στο χείλος της 2ης Επανάστασης.

Εκεί θα συναντήσουν τον αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, Τσαρλς Ντάιερ, ο οποίος έχει πάρει όρκο να μην υπακούει σε μη συνταγματικές διαταγές, καθώς και να αναλάβει ένοπλή δράση ακόμη και κατά της κυβέρνησης, εάν αυτή δρα τυρρανικά.

Μάλιστα, το ίδιο προτρέπει να κάνει το παραστρατιωτικό τάγμα πολιτών, του οποίου εκτελεί χρέη εκπαιδευτή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ