150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες] - iefimerida.gr

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβόητος είναι ο Ρίτσαρντ Λούγκνερ στην υψηλή κοινωνία της Βιέννης για την «νεοπλουτίστικη» συνήθειά του να καλεί -έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων- μια επώνυμη να κάτσει μαζί του στο ιδιωτικό του θεωρείο στην όπερα κατά την διάρκεια του φημισμένου ετήσιου Vienna's Opera Ball. Ειδικά από την στιγμή που, αφού χώρισε, «ξέπεσε» από την Σοφία Λόρεν στα ανήλικα call girls του Μπερλουσκόνι.

Τα πρώτα 10 χρόνια η συνήθεια του Ρίτσαρντ Λούγκνερ (που δημιούργησε την περιουσία του ως κατασκευαστής και ιδιοκτήτης εμπορικών κέντρων) να καλεί μια επώνυμη να κάτσει μαζί του στο θεωρείο του στην όπερα, χαρακτηρίζονταν από τα Αυστριακά μίντια ως «χαριτωμένα εκκεντρική».

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Καθώς επίσης και ως μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, αφού στα πλαίσια του συμβολαίου που υπέγραφαν, ήταν υποχρεωμένες το επόμενο πρωινό από την δεξίωση να πάρουν στην γύρα τα εμπορικά του κέντρα για να υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια, εως το 2002, η λίστα ήταν «υπεράνω υποψίας». Συγκεκριμένα την πρόσκλησή του αποδέχθηκαν διαδοχικά οι Τζίνα Λολομπρίτζιτα (1991), Τζόαν Κόλλινς (1993), Ιβάνα Τράμπ (1994), Σοφία Λόρεν (1995), Γκρέις Τζόουνς (1996), Σάρα, δούκισα του Γιορκ (1997), Ρακέλ Γουέλς (1998), Φέι Ντάναγουεϊ (1999), Ζακλίν Μπισέ (2000), Φάρα Φόσετ (2001), Κλαούντια Καρντινάλε (2002).

Κάπου εδώ όμως τα πράγματα άρχισαν να «ξεφτίζουν», με τον -80χρονο πλέον- Αυστριακό να αρχίσει να ενδίδει στα σωματικά προσόντα των καλεσμένων του, πληρώνοντας όλο και μεγαλύτερα ποσά για να έχει κοντά τους τις Πάμελα Άντερσον (2003), Άντι Μακντάουελ (2004), Τζέρι Χάλιγουελ (2005) και Κάρμεν Ελέκτρα (2006).

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Είναι δεδομένο ότι ρόλο στην αλλαγή προφίλ των καλεσμένων έπαιξε η διάλυση του τρίτου γάμου του το 2007, με τον κατασκευαστή να αρχίσει να βγαίνει με πολύ νεότερές του γυναίκες (σ.σ. με ονόματα τύπου Μπάμπι) και να καλεί στο θεωρείο του τις Πάρις Χίλτον (2007), Ντίτα φον Τιζ (2008) και Νικόλ Σέρινταν (2009).

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Πιο ακριβοπληρωμένη καλεσμένη όλων των εποχών καταλήγει να είναι η Λίντσεϊ Λόχαν, την οποία έκλεισε έναντι 150.000 δολαρίων το 2010. Αν και τελευταία στιγμή του το ακύρωσε, καθώς καθυστέρησε ψωνίζοντας στα duty free του αεροδρομίου στο Λος Άντζελες και μετά αρνήθηκε να πληρώσει εκείνη τα 6.000 δολάρια πρόστιμο για να επιτραπεί στο ιδιωτικό τζετ που της είχε κλείσει εκείνος να απογειωθεί. Με άλλα λόγια, του έσπασε τα νεύρα, αναγκάζοντάς το να μείνει ξέμπαρκος την συγκεκριμένη χρονιά.

Τέλος, τεράστιο ήταν το σκάνδαλο που προκάλεσε ο Λούγκνερ το 2011, όταν κάλεσε -έναντι 40.000 δολαρίων- την Καρίμα Ελ Μαχρουγκ, την ανήλικη Μαροκινή χορεύτρια της κοιλιάς (με το παρατσούκλι «καρδιοκλέφτρα») που ήταν μπλεγμένη στο ροζ σκάνδαλο Μπερλουσκόνι.

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 6

Οι Times της Αυστρίας έγραψαν «Είναι θλιβερό, ταπεινωτικό και ασεβές αυτό που έκανε», ο Μπομπ Γκέλντοφ -που επίσης παίρνει μέρος στην δεξιώση κάθε χρόνο- δήλωσε πως δεν πρόκειται να χορέψει μαζί της, ενώ ήταν πολύ αυτοί που ζήτησαν να του απαγορευτεί να παραβρεθεί.

Πάντως ο ίδιος εξήγησε πως την έκλεισε τελευταία στιγμή επειδή «Μου ζήτησε ξαφνικά παραπάνω 25.000 δολάρια η Μπο Ντέρεκ που είχα κλεισμένη και της αρνήθηκα» και το 2012 «συμβιβάστηκε» καλώντας την πιο σεβάσμια Μπριγκίτε Νίελσεν.

150.000 δολάρια πλήρωσε Αυστριακός τις Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον για μια νύχτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ