Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την Λαμπαδηδρομία των Special Olympics - iefimerida.gr

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την Λαμπαδηδρομία των Special Olympics
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τέλος θα είναι σήμερα η ταλαιπωρία για όσους θελήσουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκτός από την απεργία στο Μετρό που θα αναγκάσει πολλούς να κατέβουν στο κέντρο με το αυτοκίνητο τους, έρχεται και η Λαμπαδηδρομία «Φλόγα της Ελπίδας» που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των 10ων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics, με αποτέλεσμα να κλείσουν αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, από τις 10:30 έως τις 14:00 θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω οδοί και λεωφόροι:

  • Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την λεωφώρο Βασιλίσσης Ολγας έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας,το ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Οδός Αρδηττού, στο τμήμα της από την λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο βασ. Κων/νου, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λεωφόρος Μεσογείων, στο τμήμα της από την Βασιλίσσης Σοφίας έως την οδό Σινώπης και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 10:30 έως τις 13:00 και θα απαγορευτεί η στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στις εξής οδούς και λεωφόρους:

  • Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, και το ρεύμα κυκλοφορίας προς ΧΙΛΤΟΝ.
  • Βασιλίσσης Ολγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Λεωφόρος Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου.
  • Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ