MTV Movie Awards 2011: Τα βραβεία και οι νικητές - iefimerida.gr

MTV Movie Awards 2011: Τα βραβεία και οι νικητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Hollywood χθες το βράδυ φόρεσε για ακόμη μια φορά μέσα στη χρονιά τα γιορτινά του, μιας και τα MTV Movie Awards 2011 απονεμήθηκαν στους τυχερούς της χρονιάς.

Την τιμητική του είχε ποιο άλλο από την τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «The Twilight Saga: Eclipse», το οποίο έφυγε με συνολικά πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτά για καλύτερη ταινία και καλύτερη γυναικεία και ανδρική ερμηνεία, για τους Robert Pattinson και Kristen Stewart.



Ο παρουσιαστής Jason Sudeikis, όπως ήταν αναμενόμενο δεν «χαρίστηκε» καθόλου στον Arnold Schwarzenegger και το πρόσφατο σκάνδαλο με το παιδί του εκτός γάμου, ενώ το σκηνικό θύμιζε έντονα τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με μια επιπλέον νότα μαγείας και φαντασίας. Κρυστάλλινοι πύργοι, σπηλιές, πεταλούδες, κρεμαστά κοσμήματα, πολύχρωμα φώτα και γκλίτερ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό.



Τη βραδιά άνοιξαν οι «Friends with Benefits» Mila Kunis και Justin Timberlake, με τους δυο ηθοποιούς να έχουν έρθει… ιδιαίτερα κοντά, για να δώσουν το πρώτο βραβείο, αυτό της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας, στον ηθοποιό Roberts Pattinson, ο οποίος κέρδισε τον «αντίζηλό» του Taylor Lautner. Ευχαριστώντας το κοινό και δίνοντας σε όλους ραντεβού για του χρόνου, ο ηθοποιός έδωσε τη θέση του στον συνάδελφό του Tom Felton, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου κακού, για την ταινία «Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1».


Το βραβείο για την καλύτερη στιγμή που άφησε του πάντες με το στόμα ανοιχτό πήγε στο «Never Say Never», την 3D συναυλία του Justin Bieber. Λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκε ο Jim Carrey με ένα πράσινο κοστούμι, πάνω στο οποίο προβάλλονταν διάφορες εικόνες, κυρίως όμως κουτάβια σε ερωτικές στιγμές. Ο Carrey παρουσίασε τους Foo Fighters, οι οποίοι έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή τραγουδώντας το νέο τους τραγούδι «Walk».

Το «Eclipse» απέσπασε ένα ακόμα βραβείο, αυτό για την καλύτερη μάχη, μεταξύ των Bryce Dallas Howard και Xavier Samuel, με τον Pattinson. Αν και όλοι περίμεναν ότι το βραβείο του καλύτερου φιλιού θα πήγαινε φυσικά στις Natalie Portman και Mila Kunis για το «Black Swan», ο Pattinson ανέβηκε ξανά στη σκηνή, αυτή τη φορά όμως με το ταίρι του Kristen Stewart, καθώς το «Eclipse» κέρδισε και αυτό το βραβείο.

«Δε θες να με φιλήσεις ξανά, έτσι δεν είναι;» είπε ο Robert στην Kristen και εκείνη του απάντησε: «Λοιπόν, έχει περάσει αρκετός καιρός και νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε». Όμως προς έκπληξη της ηθοποιού, ο αγαπημένος της και στην ταινία και στη ζωή, της φώναξε ότι υπάρχει κάποιος άλλος στην αίθουσα που θα το εκτιμούσε πιο πολύ και έτρεξε προς τον συμπρωταγωνιστή τους Taylor Lautner και τον φίλησε στο στόμα, το μέτωπο και το χέρι!

Οι κυρίες που μάχονταν για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας δεν ήταν τόσο τυχερές, αφού συνυποψήφιά τους ήταν η Kristen Stewart, νικώντας έτσι τις Emma Stone και Watson, Jennifer Aniston και Natalie Portman.

Τέλος, το τιμητικό βραβείο για αυτή τη χρονιά απονεμήθηκε στην υπέροχη Reese Witherspoon, την οποία παρουσίασε ο συμπρωταγωνιστής της στη ταινία «Water For Elephants» Robert Pattinson μαζί με τον ηθοποιό του «Grey's Anatomy» Patrick Dempsey. «Είμαι τόσο τυχερή και στη δουλειά μου και στη ζωή μου» είπε η όμορφη ηθοποιός ευχαριστώντας το κοινό που την τίμησε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Mila Kunis Justin Timberlake βραβεία mtv movies awards 2011
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ