Γνωστή σταρ δηλώνει πως αυτοϊκανοποιήθηκε σε σινεμά βλέποντας τον Ράιαν Γκόσλινγκ - iefimerida.gr

Γνωστή σταρ δηλώνει πως αυτοϊκανοποιήθηκε σε σινεμά βλέποντας τον Ράιαν Γκόσλινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το «βρώμικο» tweet που εξαπέλυσε η -υποψήφια για Όσκαρ για το Up in the Air- Άννα Κέντρικ σχετικά με το πόσο ποθητό βρίσκει τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πάνω από 25.000 retweets και 21.000 my favorites είναι ο τελικός απολογισμός του tweet της 26χρονης σταρ που έγραφε «Δεν πρόκειται ποτέ να πάνω να δω ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ στον κινηματογράφο. Προφανώς θεωρείται ακόμη ανάρμοστο το να αυνανίζεσαι στην πίσω σειρά».

Η αλήθεια είναι ότι η -αρραβωνιασμένη με γνωστό σκηνοθέτη- Κέντρικ έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην εικόνα της καθωςπρέπει δεσποινίδας. Κάτι που σημαίνει ότι τέτοιου είδους χιούμορ (γιατί περί χιούμορ πρόκειται) δεν το περιμένεις από εκεί.

Η μεγάλη πλειοψηφία των folllowers της αποθέωσαν την εμπνευσή της, αν και υπήρχαν και αυτοί που δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να το ξέρουν ότι τα tweets είναι ακατάλληλα για ανηλίκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ