Η αποκαλυπτική σκηνή της Κέιτι Χολμς που την κατέταξε στις σέξι γυναίκες της χιλιετίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Η αποκαλυπτική σκηνή της Κέιτι Χολμς που την κατέταξε στις σέξι γυναίκες της χιλιετίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες της Χιλιετίας, χάρη σε μια άκρως αισθησιακή σκηνή που είχε γυρίσει πριν από 13 χρόνια, ανέξειξε η συντακτική ομάδα του περιοδικού GQ την Κέιτι Χολμς.

Ο ρόλος που είχε ενσαρκώσει το 2000 η ηθοποιός στο μεταφυσικό θρίλερ «Το Χάρισμα» πριν από 13 χρόνια απαιτούσε να αφαιρέσει τα ρούχα της προκειμένου να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Γκρεγκ Κινίρ.

Η συντακτική ομάδα του GQ κατέταξε την Κέιτι Χολμς στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες της χιλιετίας κατατάσσοντάς την μάλιστα τρίτη. Στην πρώτη θέση συναντάμε την Μπιγιονσέ, ενώ στη λίστα περιλαμβάνονται και τα ονόματα των Τζένιφερ Λόπεζ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Εύα Μέντες και Χάλι Μπέρι.

Μπορεί ο ρόλος της στην ταινία να μην ήταν μεγάλος –αφού σκοτώνεται πολύ νωρίς στην πλοκή- όμως ήταν αρκετός για να της χαρίσει τον τίτλο 13 χρόνια μετά και ενώ έχει μεσολαβήσει ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ, η γέννηση της κόρης τους, Σούρι και το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Η αποκαλυπτική σκηνή της Κέιτι Χολμς που την κατέταξε στις σέξι γυναίκες της χιλιετίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ