Χιμπατζής εθισμένος στις... αισθησιακές ταινίες

Η Τζίνα δεν είναι ένας συνηθισμένος χιμπατζής, καθώς οι τηλεοπτικές της προτιμήσεις είναι αρκετά πιο πιπεράτες από ότι συνηθίζεται σε άλλα ζώα.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Πάμπλο Ερέρος ειδικός στη μελέτη των πιθήκων ο οποίος, θέλοντας να κάνει ένα πείραμα, έδωσε στην Τζίνα τη δυνατότητα να διαλέξει μόνη της ποιο κανάλι επιθυμεί να παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Το αποτέλεσμα ήταν η Τζίνα έχοντας, πλέον, τη δύναμη του τηλεκοντρόλ στα χέρια της να γυρνάει στα κανάλια ενήλικου περιεχομένου με την πρώτη ευκαιρία και να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,

Ο Ερέρος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι παρακολουθώντας την Τζίνα εδώ και πολλά χρόνια παρά το ότι η συμπεριφορά της τον εκπλήσσει, ουσιαστικά αποδεικνύει ότι και οι μακρινοί πρόγονοί μας έχουν «έντονες ανησυχίες».

Εκείνο που δε γνωρίζουμε είναι αν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο περιεχόμενο την ταινιών που παρακολουθεί η Τζίνα και το κατά πόσο «ενστερνίζονται» τα ενδιαφέροντά της και άλλοι πίθηκοι που ενδεχομένων να έχει γνωρίσει στην περιήγησή της ανά τους ζωολογικούς κήπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ