Χιμπατζής εθισμένος στις... αισθησιακές ταινίες - iefimerida.gr

Χιμπατζής εθισμένος στις... αισθησιακές ταινίες

Χιμπατζής εθισμένος στις... αισθησιακές ταινίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζίνα δεν είναι ένας συνηθισμένος χιμπατζής, καθώς οι τηλεοπτικές της προτιμήσεις είναι αρκετά πιο πιπεράτες από ότι συνηθίζεται σε άλλα ζώα.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Πάμπλο Ερέρος ειδικός στη μελέτη των πιθήκων ο οποίος, θέλοντας να κάνει ένα πείραμα, έδωσε στην Τζίνα τη δυνατότητα να διαλέξει μόνη της ποιο κανάλι επιθυμεί να παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Το αποτέλεσμα ήταν η Τζίνα έχοντας, πλέον, τη δύναμη του τηλεκοντρόλ στα χέρια της να γυρνάει στα κανάλια ενήλικου περιεχομένου με την πρώτη ευκαιρία και να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,

Ο Ερέρος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι παρακολουθώντας την Τζίνα εδώ και πολλά χρόνια παρά το ότι η συμπεριφορά της τον εκπλήσσει, ουσιαστικά αποδεικνύει ότι και οι μακρινοί πρόγονοί μας έχουν «έντονες ανησυχίες».

Εκείνο που δε γνωρίζουμε είναι αν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο περιεχόμενο την ταινιών που παρακολουθεί η Τζίνα και το κατά πόσο «ενστερνίζονται» τα ενδιαφέροντά της και άλλοι πίθηκοι που ενδεχομένων να έχει γνωρίσει στην περιήγησή της ανά τους ζωολογικούς κήπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ