Στο Κατάρ ο Σισέ- Εσβησε το όνειρο του ΠΑΟ - iefimerida.gr

Στο Κατάρ ο Σισέ- Εσβησε το όνειρο του ΠΑΟ

Στο Κατάρ ο Σισέ- Εσβησε το όνειρο του ΠΑΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού να ξαναδούν τον αγαπημένο τους Τζιμπρίλ Σισέ στα «πράσινα» δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς παρά την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, αλλά και του Γάλλου στράικερ, τα πετροδόλαρα από το Κατάρ αποδείχθηκαν πολύ πιο δυνατά.

Η ΚΠΡ συμφώνησε σε όλα με ομάδα του Κατάρ η οποία θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και θα δώσει επιπλέον το ποσό των 500.000 ευρώ στην ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Γάλλος επιθετικός, όταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού με τους ανθρώπους των Λονδρέζων επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον ενημέρωσε για την κατάληξη της υπόθεσης.

Ωστόσο, ο Σισέ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συζητήσουν ξανά στο τέλος της σεζόν όταν επιστρέψει από το δανεισμό του στο Κατάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ