H 946 ξέρει από Vespa - iefimerida.gr

H 946 ξέρει από Vespa

H 946 ξέρει από Vespa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι οι Ιταλοί είναι μάστορες και κάτι παραπάνω στο design είναι δεδομένο, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν και τον εαυτό τους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη νέα Vespa 946, η οποία με το σχεδιασμό της σε αναγκάζει να την προσέξεις ακόμα κι αν τα δίτροχα γενικά και ειδικά τα ιταλικά αρχέτυπα scooter δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σου.

Η 946 λοιπόν σχεδιαστικά παραπέμπει στην πρωτότυπη Vespa του 1946 –από τη χρονολογία προέρχεται άλλωστε και η επωνυμία της- με τη σέλα που ίπταται να αποτελεί το βασικό στοιχείο σύνδεσης μεταξύ τους. Παράλληλα το (όχι πολύ ομολογουμένως) ρετρό στυλ συνδυάζεται με ιδιαίτερα σύγχρονη τεχνολογία, όπως ABS και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης του πίσω τροχού, φώτα LED κ.λπ. Σύγχρονοι είναι όμως και οι κινητήρες της: ένας 125 και ένας 150 κυβικών εκατοστών, φυσικά μονοκύλινδροι και με 3 βαλβίδες, που αποδίδουν 11,6 και 13,2 ίππους αντίστοιχα.

Η Vespa 946 θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του καλοκαιριού του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μηχανάκι δίτροχο Vespa Vespa 946
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ