Σαρώνουν οι άνεμοι τα πελάγη με 9 μποφόρ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - iefimerida.gr

Σαρώνουν οι άνεμοι τα πελάγη με 9 μποφόρ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Σαρώνουν οι άνεμοι τα πελάγη με 9 μποφόρ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Η ένταση των ανέμων φτάνει κατά τόπους τα 8 ακόμα και τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα να είναι σε ισχύ η μερική απαγόρευση απόπλου.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν φεύγει κανένα πλοίο, ωστόσο όπως αναφέρθηκε, με ευθύνη των πλοιάρχων και με διαφορετική πορεία που δόθηκε στον θάλαμο επιχειρήσεων, απέπλευσαν κανονικά στις 7:30 το πρωί από τον Πειραιά τα πλοία «Blue Star Paros» για Πάρο -Νάξο- Ιό -Σαντορίνη και «Blue Star Ithaki» για Σύρο- Τήνο- Μύκονο.

Από και προς τα νησιά του Αργοσαρωνικό δεν φεύγουν τα δελφίνια και τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια από Πέραμα για Παλούκια. Δρομολόγια δεν εκτελούνται ούτε από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ τα πλοία από τη Ραφήνα φθάνουν μέχρι το Μαρμάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ