Οι Αμερικάνοι ψηφίζουν Λίνκολν - Ποιους θέλει το κοινό να δει στα Όσκαρ - iefimerida.gr

Οι Αμερικάνοι ψηφίζουν Λίνκολν - Ποιους θέλει το κοινό να δει στα Όσκαρ

Οι Αμερικάνοι ψηφίζουν Λίνκολν - Ποιους θέλει το κοινό να δει στα Όσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ταινία του Μπεν Άφλεκ «Argo» να σάρωσε τις Χρυσές Σφαίρες, όμως όσον αφορά τα Όσκαρ το αμερικάνικο κοινό αναδεικνύει νικητή τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με την ταινία «Λίνκολν», ενώ «γυρνάει την πλάτη του» στο Argo.

Σχεδόν ένα μήνα πριν τα Όσκαρ, η Ipsos (για λογαριασμό του πρακτορείου Ρόιτερς) πραγματοποίησε δημοσκόπηση σχετικά με το ποια ταινία θέλουν οι Αμερικανοί να βραβευτεί στην 85η απονομή των πολυπόθητων χρυσών αγαλματιδίων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, το 36% των ερωτηθέντων ψηφίζει Σπίλμπεργκ για το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ μόλις το 4% δίνει στο Argo το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Παράλληλα για το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου το 22% ψηφίζει και πάλι Λίνκολν, δίνοντας το αγαλματίδιο στον Ντάνιελ Ντέι-Λούις, ενώ δεύτερο στις προτιμήσεις με 16% ήρθε οΝτένζελ Ουάσινγκτον για τον ρόλο του στην ταινία «Flight» και τρίτος ο Χιού Τζάκμαν για το «Οι Άθλιοι»

Για τις γυναίκες, το 12% από τους 1.158 ερωτηθέντες Αμερικανούς, επέλεξαν την Ναόμι Γουότς για την ταινία «The Impossible», το 10% την Τζένιφερ Λόρενς για το «Silver Linings Playbook» και μόλις το 9% την Τζέσικα Τσάστεϊν για την ταινία «Zero Dark Thirty»

Τέλος, αν το κοινό είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τον παρουσιαστή της τελετής απονομής, τότε αυτός θα ήταν ο Μπίλι Κρίσταλ με ποσοστό 15%, ενώ δεύτερη έρχεται με 12% η Έλεν Ντετζένερις και τρίτος με 10% ο Στιβ Μάρτιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ