«Δεν έχει γίνει πρόταση στον Βύντρα να φύγει από τον Παναθηναϊκό» - iefimerida.gr

«Δεν έχει γίνει πρόταση στον Βύντρα να φύγει από τον Παναθηναϊκό»

«Δεν έχει γίνει πρόταση να φύγει ο Βύντρα από τον Παναθηναϊκό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουκάς Βύντρα δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση αποδέσμευσης από τον Παναθηναϊκό παρά μόνο να μειωθούν κατά 50% οι αποδοχές του σύμφωνα με τον δικηγόρο του 32χρονου αμυντικού Αλέξανδρου Στεφανάκη.

«Διαφωνούμε απόλυτα με την ΠΑΕ. Στο μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε, είναι πως διαφωνούμε. Έγινε μία συνάντηση σε καλό κλίμα μεν, αλλά η διαφορά μας είναι πολύ μεγάλη. Η μια και μοναδική πρόταση που μας έχει γίνει είναι μείωση 50% στο συμβόλαιο του παίκτη. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση, ούτε από εμάς –όπως διάβασα στα site- ούτε από την ΠΑΕ», τόνισε αρχικώς ο νομικός εκπρόσωπος του διεθνή άσου στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», ενώ αρνήθηκε πως ο παίκτης δέχτηκε πρόταση λύσης του συμβολαίου του: «Όχι, δεν μας είπαν να φύγει. Διάβασα για αντιπρόταση του παίκτη, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από καμία πλευρά. Είμαστε σε απόλυτη στασιμότητα».

Οσον αφορά τη θέση του Βύντρα, ο κ. Στεφανάκης τόνισε: «Είναι ξεκάθαρος ο Βύντρα. Είτε να βρεθεί μία λύση αλά Κατσουράνη, να βρούμε δηλαδή ένα ποσό αποζημίωσης και να μείνει ελεύθερος, είτε να μείνει στο συμβόλαιο του. Αν είναι πρόταση δεδουλευμένων μέχρι τώρα ή οτιδήποτε παρεμφερές, το συζητάμε».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ