Ξημεροβραδιάζονται στη ΔΟΥ Καρύστου για να μη τους την πάρουν - iefimerida.gr

Ξημεροβραδιάζονται στη ΔΟΥ Καρύστου για να μη τους την πάρουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό καθεστώς κατάληψης βρίσκεται το κτίριο της ΔΟΥ Καρύστου, όπου στεγάζεται η εφορία της περιοχής και ο κάτοικοι αφού έχτισαν την πόρτα ξημεροβραδιάζονται μπροστά για να αποτρέψουν τη μεταφορά της.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη μεταφορά της εφορίας 125 χλμ μακριά , στην Χαλκίδα, υποστηρίζοντας πως μία τέτοια ενέργεια, εκτός από την ταλαιπωρία, θα «νεκρώσει» και την περιοχή τους. Νωρίτερα, αλυσόδεσαν την πόρτα, τοποθέτησαν πλάκες Καρύστου και έχτισαν την είσοδο.

Η ΔΟΥ Καρύστου από ίδρυσής της το 1930 εξυπηρετεί την περιοχή από Αλμυροπόταμο μέχρι και Καβοντόρο συνολικού πληθυσμού 16.000 κατοίκων και οι κάτοικοι διαμρτύρονται γιατί τους επιβάλλεται η μεταφορά στην ΔΟΥ Χαλκίδας ή η ΔΟΥ Κύμης που πρόκειται να εξυπηρετήσουν την περιοχή της Νοτίου Ευβοίας και απέχουν 125 χλμ. από την Κάρυστο.

Η απόσταση από τα απομακρυσμένα χωριά του Καβοντόρου πλησιάζει τα 200 χλμ. Η απόσταση Καρύστου – Χαλκίδας, καλύπτεται με αυτοκίνητο σε 2,5 ώρες και με ΚΤΕΛ σε 3,5 ώρες ενώ για την ΔΟΥ Κύμης δεν υπάρχει ούτε ανταπόκριση του ΚΤΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ