Καναλάρχες για μία μέρα κάνει τους τηλεθεατές του το MEGA - iefimerida.gr

Καναλάρχες για μία μέρα κάνει τους τηλεθεατές του το MEGA

Καναλάρχες για μία μέρα κάνει τους τηλεθεατές πρωτότυπος διαγωνισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τηλεοπτική πραγματικότητα βρίσκεται σε δυσμενή θέση και οι επαναλήψεις σειρών έχουν την τιμητική τους. Όμως μία νέα ιδέα ήρθε να ταράξει τα στάσιμα νερά της τηλεοπτικής ζωής και να τραβήξει την προσοχή του κοινού αφού θα τους δίνει δυνατότητα να επιλέξουν τις επαναλήψεις που θα παίζονται και να γίνουν καναλάρχες για μία μέρα.

Αυτή είναι η έξυπνη ιδέα που είχε το Mega, το οποίο σε μία διαφήμιση με την Κέλλυ Σακάκου παρουσιάζει τον πρωτότυπο διαγωνισμό «καναλάρχης για μία μέρα» και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν εκείνοι ποιες σειρές θα παιχτούν κάθε μέρα.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μπείτε στο site του καναλιού (www.megatv.com/kanalarxisgiamiamera) και ψηφίζοντας τις σειρές που προτιμάτε,να διαμορφώσετε το πρόγραμμα που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητες σειρές ξεχασμένες στα βάθη του τηλεοπτικού χρόνου, που όμως είχαν σπάσει τα μηχανάκια της AGB όταν παίζονταν: «Απών», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Ρετιρέ», «Love Sorry», «Μπράβο», «Άλλα Κόλπα», «Ραντεβού στα Τυφλά», «Τρεις Χάριτες», «Αίθουσα του Θρόνου», «Αμάν», «Δέκα Μικροί Μήτσοι», «Μαλβίνα Hostess», «Απαράδεκτοι» είναι μόλις λίγες από τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο θεατής.

Δέκα από τα προγράμματα που θα επιλεγούν θα προβληθούν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το βράδυ, ενώ ο διαγωνισμός έχει ήδη τεράστια επιτυχία, αφού ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου και συγκέντρωσε 16.736 ψήφους από τις πρώτες 4 ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ