Αντί για φόρεμα, πόσταρε στο e-bay φωτό της που είναι με αδαμιαία περιβολή [εικόνα] - iefimerida.gr

Αντί για φόρεμα, πόσταρε στο e-bay φωτό της που είναι με αδαμιαία περιβολή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία που δείχνει την χαριτωμένη ξανθιά Αγγλίδα με το id 'sugart*t-2' να προσπαθεί να ποστάρει στο e-bay ένα μουσταρδί φόρεμα από το ASOS που ήθελε να πουλήσει.

Το ζήτημα δεν είναι προφανώς το φόρεμα, που είναι επιεικώς απαράδεκτο, αλλά με την ασχετοσύνη της ξανθιάς που δεν είδε ότι στην φωτό φαινόταν -μέσα από την αντανάκλαση του καθρέφτη- και η ίδια, που στεκόταν και έβγαζε την φωτογραφία χωρίς να φοράει τίποτα από κάτω.

Αντί για φόρεμα, πόσταρε στο e-bay φωτό της που είναι με αδαμιαία περιβολή [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία ανέβηκε αμέσως στο twitter με hashtage #ebayyellowskaterdress και γρήγορα έγινε viral. Με αποτέλεσμα η Αγγλίδα πωλήτρια να συνειδητοποιήσει τι έκανε και να ανεβάσει αμέσως μια 2η φωτό του φορέματος στην οποία εκείνη ήταν κάπως πιο ντυμένη.

Μάλιστα, φρόντισε να εκμεταλευτεί την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γράφοντας «Κίτρινο φόρεμα από το ASOS. Πρέπει να το αποκτήσετε. Το ίδιο που έχουν δει χιλιάδες. Δεν έχει φορεθεί ποτέ από γυμνή γυναίκα. Αναζητά ένα καλό σπίτι».

Στο τέλος της ημέρας, η sugart μάλλον κερδισμένη βγήκε, αφού πλέον η τιμή για το φόρεμα έχει φτάσει τις 153 λίρες, από τις 15 που ήταν η αρχική τιμή του.

Αντί για φόρεμα, πόσταρε στο e-bay φωτό της που είναι με αδαμιαία περιβολή [εικόνα]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόρεμα Daily Mail Asos λάθος e-bay sugart*t-2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ