Στέιτ Ντιπάρτμεντ: ΗΠΑ-Ελλάδα έχουν εξαιρετική αντιτρομοκρατική συνεργασία - iefimerida.gr

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: ΗΠΑ-Ελλάδα έχουν εξαιρετική αντιτρομοκρατική συνεργασία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: ΗΠΑ-Ελλάδα έχουν εξαιρετική αντιτρομοκρατική συνεργασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κύμα βίας που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει και τον Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ με την εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ να δηλώνει πως οι δύο χώρες έχουν μία εξαιρετική αντιτρομοκρατική συνεργασία.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο τα τελευταία γεγονότα βίας αποτελούν επιστροφή της τρομοκρατίας, όπως ερμηνεύονται από κάποιους, η κ . Νούλαντ -ως συνέχεια της προχθεσινής τοποθέτησής της, καταδικάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ και σε σπίτια δημοσιογράφων και άλλων στόχων- ανέφερε ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να πει και επανέλαβε: "Καταδικάζουμε τη βία οποιασδήποτε μορφής".

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διατύπωσε την άποψη ότι "αν υπάρχουν οικονομικές αδικίες, αν υπάρχουν παράπονα πολιτικού χαρακτήρα, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ειρηνικό τρόπο".

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε πώς είναι η αντιτρομοκρατική συνεργασία των ΗΠΑ με την Ελλάδα, η κ. Νούλαντ τόνισε ότι είναι εξαιρετική, τουλάχιστον για μια και πλέον δεκαετία, όπως σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ