Φασουλής: Μεταξύ της θηλής της θεατρίνας και της σκανδάλης του αντάρτη το βιβλίο του Παπανδρέου - iefimerida.gr

Φασουλής: Μεταξύ της θηλής της θεατρίνας και της σκανδάλης του αντάρτη το βιβλίο του Παπανδρέου

Φασουλής για Νίκο Παπανδρέου:Με το νου χορταίνει η κόρη με τον ύπνο ο ακαμάτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη κριτική ασκεί ο Σταμάτης Φασουλής στον Νίκο Παπανδρέου με αφορμή το νέο του βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός πρωθυπουργού», όπου παρουσιάζει τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου να μιλάει για στήθη και οπίσθια που τον τρέλαιναν.

Με το σημερινό του άρθρο του στα ΝΕΑ που έχει τίτλο «Δεν μας έφταναν συγγραφείς ήρθαν και από την Πέργαμο» θυμίζει ότι ο Νίκος Παπανδρέου στις ελεύθερες ώρες ασχολείται με τη συγγραφή «πράγμα προτιμητέο από την ενασχόληση με την πολιτική σκηνή που δεν απέφυγε ο αδελφός του Γιώργος». Αναφέρει μάλιστα πως στα πρώτα του βιβλίο βοηθήθηκε από φίλους επαγγελματίες γιατί «που και που ξεμύτιζαν δειλά δειλά κάτι ελληνικάκια, τα οποία όμως άλλαζαν συντακτικό στυλ και πολλές φορές και φύλο από παράγραφο σε παράγραφο».

Αναφερόμενος στην προδημοσίευση του νέου του βιβλίου όμως «Το ημερολόγιο ενός πρωθυπουργού», ο Σταμάτης Φασουλής γράφει ότι κινείται μεταξύ «θηλής της θεατρίνας και της σκανδάλης του αντάρτη. Με λίγα λόγια: Πρόεδρο, ιδού ο κώλος μου και Πρόεδρο, ιδού το όπλο μου. Ήμαρτον Κύριε. Το έλεός σου. »

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ