«Έπαθα κατάθλιψη και δεν ήθελα να βλέπω μπροστά μου τον άντρα μου», δηλώνει Ελληνίδα παρουσιάστρια

Για την επιλόχειο κατάθλιψη από την οποία βρέθηκε να πάσχει και πως αυτή προκάλεσε κρίση στην σχέση της με τον συντροφό της μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στα πλαίσια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

«Έκανα το λάθος και διάβασα πάρα πολλά βιβλία γύρω από το μωρό και την ψυχολογία του και κανένα για την ψυχολογία της μέλλουσας μητέρας. Την είχα ακούσει την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί. Είναι η πιο ύπουλη μορφή κατάθλιψης. Δεν μπορούσα να την καταλάβω εύκολα. Άρχισα να μην θέλω να βλέπω κανέναν, ούτε καν τον ίδιο μου τον άντρα. Η μαμά μου που με ξέρει όσο κανένας άλλος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έχω πρόβλημα».

Αυτό δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη στην Τατιάνα Στεφανίδου, προσθέτοντας πως «Ήμουν μία εντελώς άλλη γυναίκα, ήταν μια φοβιστική εικόνα. Το έψαξα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και θα περάσει κι έτσι συνήλθα. Μου έφταιγαν όλα, ήθελα να βλέπω μόνο το μωρό μου. Είχα το σύνδρομο της καταδίωξης. Αυτό φέρνει ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Καταλάβαμε και οι δύο τι συμβαίνει και γίναμε σύμμαχοι. Ο σύντροφός μου, έβαλε πάρα πολύ νερό στο κρασί του. Πάρα πολύ!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ