Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να δείξει σε όλο τον πλανήτη ότι το κορμί της είναι ακόμη πιο ποθητό από ότι πριν την εγκυμοσύνη της φαίνεται πως είναι η Μέγκαν Φοξ. Όπως αποδυκνύει η συγκλονιστική της φωτογράφηηση στο Esquire που μόλις κυκλοφόρησε.

Εξίσου ειλικρινής υπήρξε -παραδόξως- η Μέγκαν και στα πλαίσια της συνέντευξης που συνόδευε την φωτογράφηση. Εκεί που μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο πιστή χριστιανή είναι («Αισθάνομαι ασφάλεια στα χέρια του Θεού. Δεν αισθάνομαι ασφαλής όταν είμαι με τον εαυτό μου») και για το πόσο κοντά είναι να παρατήσει την υποκριτική για να γίνει αρχαιολόγος («Οι ταινίες δεν έχουν τις απαντήσεις που ψάχνω. Δεν θα προτιμούσες να ανακαλύψεις αν ζει ο Μεγαλοπόδαρος από το να παρακολουθήσεις μια πραγματικά καλή ταινία;»).

Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και η απάντησή της εκείνη που προκάλεσε ήδη αντιδράσεις (και την ανάγκασε να βγει και να ζητήσει συγνώμη στην Λόχαν μέσω facebook) ήταν όταν την ρώτησαν γιατί αφαίρεσε το τατού της Μέριλιν Μονρόε που είχε στο χέρι της «Άρχισα να διαβάζω για εκείνη και συνειδητοποίησα πόσο δύσκολη ήταν η ζωή της. Δεν ήθελα πάνω στο κορμί μου κάποιον με τόσο αρνητική προοπτική ζωής για το μέλλον. Γιατί η Μέριλιν τότε δεν ήταν ισχυρή. Ήταν σαν την Λίντσει Λόχαν. Μια ηθοποιός που δεν ήταν αξιόπιστη και που κανείς δεν την ασφάλιζε. Είχε όλο το ταλέντο στον κόσμο και το χαράμισε. Δεν με ενδιαφέρει να ακολουθήσω στο ίδιο μονοπάτι. Αντιθέτως η Άβα Γκάρντνερ είχε δύναμη. Ήταν μια γυναίκα που έπαιρνε αυτό που ήθελε και έλεγε αυτό που σκεφτόταν».

Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος η πάλαι ποτέ σταρ του Transformers εξήγησε γιατί δεν αισθάνεται άνετα με το να είναι sex symbol και πως πλέον θέλει να της αναγνωρίσουν το ταλέντο της «Αισθανόμουν αδύναμη και εγκλωβισμένη σε αυτή την εικόνα. Έκανε τους ανθρώπους να με βλέπουν μονοδιάστατα, να αισθάνονται πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μένα να δουν ή να μάθουν. Και αυτό με μείωνε. Γιατί ήμουν απλά μια εικόνα, μια φωτογραφία, μια πόζα».

Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Μέγκαν Φοξ επιστρέφει με την πιο καυτή φωτογράφηση στην καριέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Transformers esquire Μέριλιν Μονρόε Μέγκαν Φοξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ