Καταραμένη φτώχεια: Δεν δίνει μπόνους στα στελέχη της η Morgan Stanley - iefimerida.gr

Καταραμένη φτώχεια: Δεν δίνει μπόνους στα στελέχη της η Morgan Stanley

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί από αρκετούς ως απόρροια της οικονομικής κατάστασης των Ηνωμένων Πολιτειών, προχωρά η επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley.

Σύμφωνα, με πηγές του πρακτορείου Reuters η τράπεζα σχεδιάζει να αναβάλει την καταβολή του 100% των επιδομάτων των πιο καλά αμειβομένων στελεχών της.

Μία από τις πηγές του πρακτορείου είπε ότι η αναβολή στην καταβολή των μπόνους πρόκειται να εφαρμοστεί για όλες τις κατηγορίες των εργαζόμενων -με εξαίρεση τους χρηματοοικονομικούς σύμβουλους-, οι οποίοι λαμβάνουν ετησίως αμοιβές που υπερβαίνουν τα 350.000 δολάρια και έως τώρα ελάμβαναν μπόνους πάνω από 50 χιλιάδες δολάρια.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Morgan Stanley Μαρκ Λέιν απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reuters Morgan Stanley μπόνους golden boys
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ