«Βάπτισε» το μπαρ του από το όνομα διαβόητου παιδεραστή - iefimerida.gr

«Βάπτισε» το μπαρ του από το όνομα διαβόητου παιδεραστή

«Βάπτισε» το μπαρ του από το όνομα διαβόητου παιδεραστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας η απόφαση ενός ιδιοκτήτη μπαρ να δώσει στο μαγαζί του το όνομα του Αυστριακού Γιόζεφ Φρίτσλ ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για παιδεραστία.

Ο Συνήγορος του Παιδιού ζητάει την άμεση απόσυρση του ονόματος, ενώ ο επικεφαλής της οργάνωσης τονίζει «το να το αποκαλέσουμε σκάνδαλο θα ήταν μια μετριοπαθής έκφραση. Η ιδέα αυτή πρέπει να σταματήσει».

Από την πλευρά της η μάνατζερ της πάμπ μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να πληγωθεί κανείς παρά μόνο να προβάλει ένα «μαύρο χιούμορ», ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εμφανίζεται πρόθυμος να υποχωρήσει υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να ανοίξει πόλεμο προσθέτοντας ότι ο στόχος της μεγάλης προβολής του μπαρ έχρι ήδη επιτευχθεί.

Το μπαρ ονομάζεται Fritzl's από το όνομα του Γιόζεφ Φρίτσλ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την επί 24 χρόνια σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του την οποία κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα στη σελίδα της παμπ στο Facebook περισσότεροι από 100 άνθρωποι είχαν δηλώσει ότι θα παραστούν στα εγκαίνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ