CINETROLL: Το νέο STAR WARS, θα μοιάζει με «300» και «7 Σαμουράι» - iefimerida.gr

CINETROLL: Το νέο STAR WARS, θα μοιάζει με «300» και «7 Σαμουράι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος περιμένει με τρόμο τον Λεωνίδα με φωτόσπαθο να κάνει επιδρομή με Τζεντάι Σπαρτιάτες στη μεσαιωνική Ιαπωνία.

Η είδηση μπορεί να διαψεύστηκε από το Hollywood Reporter όμως το πολύ προσεκτικό και έγκυρο στις δημοσιεύσεις του, Vulture του περιοδικού New York επιμένει με νέο του δημοσίευμα και υποστηρίζει τη δική του εκδοχή. Είναι γνωστό σε όλους τους θαυμαστές της εξαλογίας του «Πολέμου των Άστρων» ότι μετά την πώληση της εταιρείας του Τζορτζ Λούκας, στην Disney, το στούντιο ανακοίνωσε τη δημιουργία ακόμα μιας τριλογίας, που θα ξεκινάει από το τέλος του επεισοδίου 6, δηλαδή της «Επιστροφής των Τζεντάι».

Όμως τα πραγματικά σχέδια της Disney, που φαίνεται αποφασισμένη να αρμέξει μέχρι θανάτου τη νέα της ιερή αγελάδα, προκύπτουν μάλλον πιο φιλόδοξα και πολύπλοκα. Ο σκηνοθέτης των «300» και του καινούργιου Σούπερμαν με τίτλο «Μan of Steel», δηλαδή ο Ζακ Σνάιντερ, συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της LukasFilms προκειμένου να συζητήσουν την πορεία ανάπτυξης ενός πολυαναμενόμενου σχεδίου στα πλαίσια του σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων». Μια ταινία που θα κινείται στο σύμπαν του «Star Wars», αλλά θα είναι ξεχωριστή από την επερχόμενη τριλογία, και θα είναι βασισμένη στους «7 Σαμουράι» τους Ακίρα Κουροσάβα τους οποίους και θα αντικαταστήσει με ιππότες Τζεντάι.

Oι εκπρόσωποι του Ζακ Σνάιντερ, σχεδόν αμέσως διέψευσαν την είδηση στο Hollywood Reporter, επικαλούμενοι και τις δηλώσεις του σκηνοθέτη σε δημοσίευμα των Los Angeles Τimes του Νοεμβρίου, στο οποίο ο ίδιος είπε πως δεν τον ενδιαφέρει να σκηνοθετήσει το έβδομο επεισόδιο της σειράς. Παρ' όλα αυτά το Vulture επιμένει, πως αφ' ενός με αυτή του δήλωση ο Σνάιντερ αποκλείει την ανάμιξη του μόνο για το Επεισόδιο 7, κι όχι για το συγκεκριμένο σχέδιο που ανήκει στο σύμπαν του Star Wars. Kαι αφ' ετέρου, επικαλούμενο τις πολύ καλές insider πηγές του, και τη σχολαστικότητα διασταύρωσης τους, πως ο Σνάιντερ έχει όντως αναλάβει το σχέδιο, με τη διάψευση να γίνεται για καθαρούς λόγους επιχειρηματικής πολιτικής απέναντι στη Warner Bros. Tην εταιρεία που ο Σνάιντερ φέσωσε εισπρακτικά με την αποτυχία του «Sucker Punch» αλλά παρ' όλα αυτά του εμπιστεύτηκε το «Man of Steel» ποντάροντας στην επιτυχία του και φυσικά τη συνέχιση της ανάμιξης του σκηνοθέτη σε πιθανό σίκουελ.

Όχι τυχαία, οι «7 Σαμουράι» είναι η αγαπημένη ταινία όλων των εποχών για τον δημιουργό του πρωτότυπου «Πολέμου των Άστρων» Τζορτζ Λούκας που έχει συχνά εκφράσει τον απεριόριστο θαυμασμό του για την τελειότητα της. Οι πηγές του Vulture, αναφέρουν ότι η δουλειά του Σνάιντερ σε αυτή την καινούργια παραγωγή στο σύμπαν του «Star Wars» θα ξεκινήσει μετά την προγραμματισμένη για το 2015 κυκλοφορία του Επεισοδίου 7, για το οποίο ακόμα αναζητείται σκηνοθέτης. Ο εκπρόσωπος της Lukas Films αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ