Παπούλιας: Να καθαρίσει το δημόσιο από τη «ρετσινιά» των τεμπέληδων - iefimerida.gr

Παπούλιας: Να καθαρίσει το δημόσιο από τη «ρετσινιά» των τεμπέληδων

Παπούλιας: να καθαρίσει το δημόσιο από τους τεμπέληδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να καθαρίσει ο δημόσιος τομέας από τα βαρίδια του επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντησή του με τον Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αντικείμενο τα νέα οργανογράμματα.

Ο Κάρολος Παπούλιας επισήμανε την ανάγκη «να αποκαθαρθεί η Δημόσια Διοίκηση από τον σπίλο (ρετσινιά0 των τεμπέληδων», κάτι που - όπως είπε - δεν δέχεται για τους Έλληνες.

Ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «η μεταρρύθμιση προχωράει με αποφασιστικότητα, επιμονή, εμμονή και αταλάντευτα για την επίτευξη του στόχου της». Ο υπουργός, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι το 2013 θα είναι το έτος αξιολόγησης του προσωπικού στον Δημόσιο Τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ