ΔΗΜΑΡ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστούν άλλα μέτρα» - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστούν άλλα μέτρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα έχει μπει σε ένα καλύτερο δρόμο, ο οποίος θα αρχίσει να φαίνεται από το 2014 αν εφαρμοστούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτά πρέπει να είναι τα τελευταία μέτρα που θα παρθούν και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση οι βουλευτές να ψηφίσουν άλλα μέτρα».

Ο κ. Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι «υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης να μην παρθεί κανένα άλλο μέτρο» και ότι η Ελλάδα έχει μπει σε ένα καλύτερο δρόμο, με το 2013 να είναι δύσκολη χρονιά, αλλά «από το 2014, θα φανεί ένα φως στο τούνελ», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι χάνεται η εθνική κυριαρχία, απάντησε ότι « είναι φράσεις που δεν έχουν ουσία.... Είναι μια φράση, περισσότερο τη λέμε καθ' υπερβολών, όπως λέμε για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κάθε τόσο».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε τη συνάντηση Τσίπρα-Σόιμπλε, λέγοντας ότι «κάθε στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ρεαλισμό είναι θετική. Αρκεί αυτή να μην ακυρώνεται από άλλες ενέργειες, όπως δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι, με το που γίνει κυβέρνηση, θα πάρει πίσω τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα λιμάνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ