Ναταλία Γερμανού:«Δεν μπορώ να πω δημόσια γιατί δεν συνεχίσαμε με την Παπαβασιλείου» - iefimerida.gr

Ναταλία Γερμανού:«Δεν μπορώ να πω δημόσια γιατί δεν συνεχίσαμε με την Παπαβασιλείου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική σχετική με την ηλικία της, τον εθισμό της στα «κακά» αγόρια και στο πόσο θεά είναι η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν η Ναταλία Γερμανού στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Η Έλενα, ήταν θεά στο show της Κυριακής. Και μάλιστα, όταν βρεθήκαμε στο καμαρίνι, της είπα ότι θα της στείλω τόση θετική ενέργεια που δεν θα είναι καν προτεινόμενη για αποχώρηση. Και δεν ήταν. Και το εννοούσα. Στη ζωή μου! Γιατί ξέρεις πόσο παρτάκιας είμαι. (...) Ήθελα να είναι και φέτος. Έχω υποψίες, αλλά δεν μπορώ να τις πω δημόσια. Θα ήθελα να συνεχίζαμε. Της χρωστάμε μια πολύ μεγάλη άνοδο στο αντρικό κοινό που μας παρακολουθούσε. Ήτανε πάρα πολύ καλή. Ήτανε πολύ σέξι χωρίς να προσποιείται ότι είναι σέξι». Αυτό ήταν το εγκώμιο στην πρώην συνεργάτριά της στο Μες στην Καλή Χαρά που έπλεξε η Ναταλία Γερμανού στα πλαίσια της εμφάνισής της στο ΟΛΑ.

Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε επίσης για το γούστο της στους άντρες «Δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο, ρώτα όσους πέρασαν από τη ζωή μου. Δεν είμαι σαδίστρια, ούτε μαζοχίστρια. Έχω υπάρξει στο παρελθόν. Μου άρεσαν τα κακά παιδιά, κι όταν έβρισκα ένα καλό παιδί, κακό ήθελα να το κάνω. Ήταν γραφικότητες όμως, και το κατάλαβα όταν μεγάλωσα. Αυτό που μετράει στη ζωή, είναι να βρεις έναν καλό άνθρωπο και να έχεις μια υγιή σχέση».

Επίσης, στα πλαίσια μιας «πλάκας» που ξεκίνησε όταν η Δούκισσα Νομικού ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Περρής είναι 30 ετών, η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε: «Όχι. Ο Βαγγέλης είναι 49 κι εγώ είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ