H Tσέλσι στα χνάρια των Κλίντον: Η οικογενειοκρατία βασιλεύει - iefimerida.gr

H Tσέλσι στα χνάρια των Κλίντον: Η οικογενειοκρατία βασιλεύει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρυ Κλίντον δεν είναι πιά το ασχημόπαπο με τα σιδεράκια. Στα 33 της είναι καθηγήτρια δημόσιας υγείας στο Κολούμπια, δημοσιογράφος στο NBC, φιλάνθρωπος με φορέματα ακριβών οίκων μόδας και ετοιμάζεται να μπει στην πολιτική.

«Οι Αμερικανοί λατρεύουν τις δυναστείες. Εχουμε τη δυναστεία των Κένεντι, τη δυναστεία των Μπους. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε και τη δυναστεία των Κλίντον» σημειώνει ο Χάνκ Σάινκοπφ, ένας από τους γνωστότερους πολιτικούς αναλυτές των ΗΠΑ.

Ο Ρόμπερτ Σαπίρο, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Κολούμπια, υποστηρίζει πως η 33χρονη Τσέλσι εάν αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική μπορεί να υπερπηδήσει αρκετά εμπόδια και να βάλει υποψηφιότητα απευθείας για το Κογκρέσο.

Η Τσέλσι έχει μεταμορφωθεί σε μια εξαιρετικά δυναμική γυναίκα η οποία δεν αποφεύγει πλέον το φακό και μάλιστα διακρίθηκε το τελευταίο διάστημα όταν έσπευσε να αναλάβει χρέη επίσημου εκπροσώπου της οικογένειας Κλίντον στα αμερικανικά ΜΜΕ όταν η μητέρα της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με θρόμβο στον εγκέφαλο.

«Εάν η Χίλαρι βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία το 2016 υποθέτω ότι η Τσέλσι θα εμπλακεί στη συγκεκριμένη προεκλογική εκστρατεία. Θα είναι μια καλή ευκαιρία γι'αυτήν να δοκιμαστεί» σημειώνει ο Σαπίρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ