Μπαρόζο: Δεν βγήκαμε από την κρίση, γιατί δεν καταπολεμήσαμε την ανεργία - iefimerida.gr

Μπαρόζο: Δεν βγήκαμε από την κρίση, γιατί δεν καταπολεμήσαμε την ανεργία

Μπαρόζο: Δεν βγήκαμε από την κρίση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη του ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πέτυχε ακόμα τους στόχους της για ταχεία ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, παρά τα σημαντικά βήματα που έγιναν επί Κυπριακής προεδρίας υποστήριξε, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά τον απολογισμό της προεδρίας της Κύπρου για το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Ο κ. Μπαρόζο, επεσήμανε ότι η οικονομική κρίση δεν τελείωσε ακόμα και ότι χωρίς την καταπολέμηση της ανεργίας τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο από τις σκληρές περικοπές που έχουν επιβληθεί.

Παράλληλα όμως, ο επικεφαλής της Κομισιόν έδωσε και ένα μήνυμα ελπίδας τονίζοντας ότι οι χώρες-μέλη που είχαν μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα κατόρθωσαν να τα βάλουν σε τάξη, με αποτέλεσμα οι ιδιώτες επενδυτές να επιστρέψουν στις χώρες της Ευρωζώνης, θέτοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση σε τροχιά ανάκαμψης.

Τέλος, ο κ. Μπαρόζο, ανακοίνωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει υπάρξει μία συμφωνία για την εγγύηση των καταθέσεων και την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών Τραπεζών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ