Καυτά όνειρα με την Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι έχει γνωστή τραγουδίστρια - iefimerida.gr

Καυτά όνειρα με την Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι έχει γνωστή τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία μπορείς να κατηγορήσεις την Μάιλι Σάιρους. Εκτός από ότι δεν λέει πάντα ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό της.

«Ονειρευόμουν την Κέιτι Πέρι όλο το βράδυ. Πέρασα πολύ καλά. Κερασένια, πρέπει να βρισκόμαστε πιο συχνά. Οκ, τσούλα;». Αυτό ήταν το tweet της Μάιλι Σάιρους που ενθουσίασε τους εκατομμύρια άντρες θαυμαστές της.

Αν και, στην περιπτωσή της, στόχος της δεν ήταν η δημοσιότητα. Από αυτή η πάλαι ποτέ πριγκίπισα της Disney έχει αρκετή και χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να την κερδίσει.

Είναι φανερό ότι η Μάιλι απλά λέει αυτό που έχει στο μυαλό της. Όπως έκανε ότι φωτογραφήθηε πριν από μερικές μέρες στο κρεβάτι μαζί με μια φιγούρα από χαρτόνι του Χάρι Στάιλς.

Επίσης είναι σίγουρο ότι η Μάιλι παραμένει φουλ ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ. Όπως αποδυκνύουν tweet όπως «Αισθάνομαι ήδη παντρεμένη. Ξέρω ότι θα είμαστε μαζί για πάντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ