Ο Ράσελ Κρόου απολαμβάνει πολύ πρωινό μασάζ για ζευγάρια μαζί με την Ντίτα Φον Τιζ

Μπορεί ο Ράσελ να ισχυρίζεται ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει το γύρισμα και να επιστρέψει στην Αυστραλία προκειμένου να τα ξαναβρει με την γυναίκα του, αλλά οι φήμες τον θέλουν να απολαμβάνει πρωινό μασάζ (και ίσως και λοιπές μεταμεσονύκτιες δραστηριότητες) μαζί με την Ντίτα φον Τιζ.

Τα 20 εκ. δολάρια που θα πρέπει να δώσει στην πρώην συζυγό του Ντανιέλ Σπένσερ εξαιτιάς του προγαμιαίου συμφωνητικού τους είναι δεδομένο ότι πέφτουν βαριά στο στομάχι του Ράσελ Κρόου.

Ειδικά όταν στα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσει την επαυλή τους στο Σίδνει (όπου θα μένει πλέον η πρώην του με τους δυο γιούς του) και μερίδιο από το penthouse του στο λιμάνι του Σίδνει (σ.σ. το οποίο ανακυρήχθηκε το πιο ακριβό διαμέρισμα της πόλης), την ομάδα ποδοσφαίρου Sydney's Rabbitohs, την εταιριά βοδινών του, την πάμπ και τις εκτάσεις γης του.

Ειδικότερα όταν -πέρα από τις δικές του ατασθαλείες- τον κεράτωσε και εκείνη. Και μάλιστα με τον παρτενέρ της στο Dancing with the stars.

Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Και είναι πολύ λογικό ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός να ψάχνει για στοργή στα πιο περέργα μέρη. Όπως π.χ. στην αγκαλιά της 40χρονης Ντίτα φον Τιζ με την οποία οι ειδήμονες επιμένουν ότι έχει κάνει σοβαρή σχέση.

Μέχρι τώρα κανένας από τους εκπροσώπους τύπου των δυο καλλιτεχνών δεν έχει παραδεχτεί το δεσμό. Ούτε έχει εξηγήσει πως βρέθηκαν οι δυο τους -σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post- να απολαμβάνουν μασάζ για δυο στο σπα του Four Seasons Hotel στην Νέα Υόρκη στις 6,30 τα ξημερώματα.

Αλλά το ότι κάτι τρέχει είναι δεδομένο. Όπως επίσης ότι ο Ράσελ πολύ θα ήθελε να το πει σε όλο τον κόσμο, αλλά προφανώς δεν τον αφήνουν οι δικηγόροι του. Αλλιώς πως εξηγείται ότι έκανε retweet στην Ντίτα όταν εκείνη έγραψε «Κάτω από ποιανού το κρεβάτι ξέχασε το Hermes μαστίγιό μου;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ