Mercedes CLA: Mε προδιαγραφές best seller [εικόνες] - iefimerida.gr

Mercedes CLA: Mε προδιαγραφές best seller [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση, έχει κινητήρες turbo με 1.600 κυβικά για τη βενζίνη και 1.500 για το diesel και θα έχει πιθανότατα τιμή, από τον Απρίλιο που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της, γύρω στις 29.000 ευρώ. Η καινούργια Mercedes CLA δηλαδή, το νέο μικρό τετράθυρο κουπέ της μάρκας, έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη λοιπόν προσθιοκίνητη λιμουζίνα της Mercedes βασίζεται στην επίσης νέας A-Class και αισθητικά ακολουθεί τα πρότυπα του προπομπού της τελευταίας, του Concept Style Coupe που είχε παρουσιαστεί στην Κίνα. Έτσι ξεχωρίζει με τη μάσκα της και το μεγάλο αστέρι που είναι ενσωματωμένο σε αυτή, το συνολικά δυναμικό εμπρός μέρος, με την ιδιαίτερη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών, καθώς και με το έντονο ανάγλυφο που υπάρχει στο αμάξωμά της.

Από πλευράς διαστάσεων είναι ελαφρώς μεγαλύτερη (κατά 4 εκατοστά) από τη C-Class (συνολικά 4.63 μέτρα), ενώ είναι και πιο χαμηλή (ύψος σχεδόν 1,44), με αποτέλεσμα επιτυγχάνει σύμφωνα με τη Mercdes ένα συντελεστή οπισθέλκουσας 0,23, τιμή που είναι κορυφαία παγκοσμίως.

Οι κινητήρες της CLA προέρχονται από την A-Class και μεταξύ τους θα συμπεριλαμβάνεται, όπως είπαμε, τόσο ο βασικός τετρακύλινδρος βενζίνης των 1.600 κυβικών και των 122 ίππων για την CLA 180, καθώς και ο αντίστοιχος diesel των 1,5 λίτρων και των 109 ίππων για την 180 CDI. Κορυφαίοι, προς το παρόν, ο δίλιτρος turbo βενζίνης των 211 ίππων και ο diesel των 2.200 κυβικών και των 170 ίππων, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και τετρακίνητες εκδόσεις καθώς και μια AMG. Το εσωτερικό της CLA ακολουθεί τη γνώριμη πιο αισθητική των Α και Β-Class με την πολύ καλή εργονομία, το ίδιο και τα επίπεδα εξοπλισμού, ενώ στη λίστα των εξτρά τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας είναι εδώ και πιο πολλά και πιο εξελιγμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ best seller Mercedes CLA κουπέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ