Νέο ένταλμα σύλληψης για την Proton Bank - iefimerida.gr

Νέο ένταλμα σύλληψης για την Proton Bank

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύλληψη δικηγόρου και συνεργάτιδας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ζήτησε η ανακρίτρια της υπόθεσης κυρία Ιωάννα Χατζάκη, που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον τής.

Μάλιστα, το ένταλμα σύλληψης αναμένεται να μετατραπεί άμεσα σε διεθνές, καθώς υπάρχουν υποψίες πως η κατηγορούμενη -που δεν προσήλθε στο γραφείο της ανακρίτριας για να απολογηθεί- έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Η κατηγορουμένη υπήρξε στο παρελθόν μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της PROTON και δικηγόρος σε αρκετές εταιρείες των Λαυρεντιάδη και Πέτρου Κυριακίδη, που επίσης είναι καταζητούμενος για την υπόθεση με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Η συνεργάτιδα του κ.Λαυρεντιάδη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της απιστίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ