Κλείνει η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας Αγγελιοφόρος στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Κλείνει η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας Αγγελιοφόρος στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» και η πρόθεση της ιδιοκτησίας είναι να μειώσει κατά 60 άτομα τον αριθμό των εργαζομένων, ώστε να μείνουν 76 από 136 που είναι σήμερα.

Για τον σκοπό αυτό διατύπωσε πρόταση εθελουσίας εξόδου, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 40 συμμετοχές. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διατηρηθεί η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.

Η Ενωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) κήρυξε 24ωρη απεργία για αύριο στον "Αγγελιοφόρο» αφού οι δημοσιογράφοι απέρριψαν την πρόταση για εθελούσια, με τους όρους που θέτει η ιδιοκτησία, και ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου σε όλους. στις 31 Μαρτίου 2013.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο και οι δημοσιογράφοι στην εφημερίδα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με αίτημα την καταβολή του δεδουλευμένων για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ