Αρχιχουλιγκάνος 152 κιλών κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αρχιχουλιγκάνος 152 κιλών κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να χάσει κιλά, να σταματήσει να δέρνει αντίπαλους φιλάθλους (σε αγώνες της Έξετερ και της Εθνικής Αγγλίας) και να κάνει επιτέλους εγχείριση αλλαγης πήρε ο ύψους 190 εκατοστών 36χρονος Ρίτσαρντ Άλεν.

«Βιάζομαι να κάνω την εγχείριση για να ξεκινήσει η νέα ζωή μου. Το μόνο που έχω μετανοιώσει είναι που δεν πήρα αυτή την απόφαση χρόνια πριν. Είχα τόσο θυμό μέσα μου γιατί δεν ήμουν αυτός που ήθελα. Τον οποίο και εκτόνωνα πηγαίνοντας στους αγώνες της Έξετερ και της Εθνικής Αγγλίας και πλακώνονας στο ξύλο όποιον υποστήριζε την αντίπαλη ομάδα».

Αρχιχουλιγκάνος 152 κιλών κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun η εμφανώς ανανεωμένη Μπέτσι -όπως θέλει να τον λένε πλέον ο Ρίτσαρντ- που έχει ήδη χάσει 50 κιλά, του αρέσει να πηγαίνει στο κομμωτήριο με τις φίλες του και να κάνει clubbing τα βράδια. Στα πλαίσια της μεταμόρφωσής του, ο Ρίτσαρντ υποβάλλεται επίσης σε ορμονοθεραπεία και λογοθεραπεία.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο και τους παλιούς του συντρόφους, έχει να πει «Δεν έχω πάει ακόμη στο γήπεδο από τότε που έγινε η αλλαγή. Αλλά σκοπεύω να επιστρέψω. Το γεγονός ότι θα κάνω εγχείριση αλλαγής φύλου δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να βλέπω ποδόσφαιρο ή να παίζω βελάκια στην πάμπ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ