Η Μέγκαν Φοξ ξέρει πως να μιλάει βρώμικα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Φοξ ξέρει πως να μιλάει βρώμικα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θραύση έχει κάνει το διαδίκτυο το τρίλεπτο βιντεάκι με αδημοσιέυτο υλικό της Μέγκαν Φοξ από την τελευταία της ταινία με τίτλο This is 40 που μόλις κυκλοφόρησε.

«Είμαι σίγουρος ότι όταν οραματίστηκαν το ίντερνετ πίστευαν ότι θα ήταν ένα μεγάλο εφόδιο για γιατρούς και επιστήμονες ή ένας παραγωγικός τρόπος για να προωθηθούν φιλανθρωπικοί σκοποί. Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί μου επιτρέπει να δείξω στους φαν μερικά από τα αγαπημένα μου αστεία που δεν χώρεσαν στην ταινία». Αυτό δήλωσε ο Τζουντ Άπατοου, σκηνοθέτης του This is 40 και αυτοκράτορας της κωμωδίας στο Χόλιγουντ τα τελευταιά τρία χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τον Τζέισον Σίγκαλ και τον Κρις Ο' Ντόουν να λιγουρεύονται την Μέγκαν Φοξ, η οποία τους μιλαέι για το ποιά ζώδια είναι προικισμένα και με ποιά είναι εκείνη συμβατή.

Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι όλη αυτή η στιχομυθία ήταν εντελώς εκτός σεναρίου και στηρίχθηκε απόλυτο στις αυτοσχεδιαστικές ικανότητες των ηθοποιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ