ΠΑΣΟΚ: Εγκληματική μέθοδος του υποκόσμου η επίθεση στη ΝΔ - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Εγκληματική μέθοδος του υποκόσμου η επίθεση στη ΝΔ

ΠΑΣΟΚ: Εγκληματική μέθοδος του υποκόσμου η επίθεση στη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπαράσταση του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζελος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά από την επίθεση που έγινε με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ.

Παράλληλα η Ιπποκράτους μέσω ανακοίνωσης καταδίκασε την επίθεση και έκανε λόγο για εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου δείχνει ότι υπάρχουν κύκλοι που παίζουν αδίστακτα με τη βία και στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής πολιτείας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Η επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου δείχνει ότι υπάρχουν κύκλοι που παίζουν αδίστακτα με τη βία και στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής πολιτείας.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την τρομοκρατική ενέργεια, όμως σημειώνει ότι η καταδίκη δεν αρκεί. Όπως δεν αρκεί να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της για την προστασία των πολιτών και των θεσμών.

Η καταδίκη της βίας και η αντίδραση στα φαινόμενα αυτά πρέπει γίνει με μια φωνή από την ελληνική κοινωνία.

Η συνεννόηση απέναντι στη βία είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ