Ρομπάι: «Θαύμα» όσα έχει πετύχει η Ελλάδα - iefimerida.gr

Ρομπάι: «Θαύμα» όσα έχει πετύχει η Ελλάδα

Ρομπάι: «Θαύμα» όσα έχει πετύχει η Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση του ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να τηρεί τις δεσμεύσεις της προκειμένου το 2013 να είναι η τελευταία δύσκολη χρονίά που αντιμετωπίζει η χώρα, καθώς και τό ότι είναι «θαύμα» όλα όσα έχει πετύχει η χώρα μας έως τώρα δήλωσε ο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι σε συνάντηση που είχε χθες στο Κάιρο με τον Υφυπουργο΄Εξωτερικών Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Ο κ. Τσιάρας, που βρισκόταν από το περασμένο Σάββατο στην Αλεξάνδρεια όπου συναντήθηκε με το Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο, μέλη της ομογένειας και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο την ενεργοποίηση των επιμελητηρίων των δύο χωρών, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον κ. Ρομπάι ανταποδίδοντας την επίσκεψη στον πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.

Οι δύο άντρες, συζήτησαν αναφορικά με τις κοινές αποφάσεις που ελήφθησαν για την εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας, που έδωσαν την ευκαιρία στην Ελλάδα και την Ευρώπη να αποδείξουν ότι η Ευρωζώνη έπρεπε να διασωθεί, ενώ εκφράστηκε η ελπίδα ότι το 2013 θα είναι χρονιά που θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ