Εμπρηστικές επιθέσεις σε Πάτρα και Δραπετσωνα - iefimerida.gr

Εμπρηστικές επιθέσεις σε Πάτρα και Δραπετσωνα

Εμπρηστικές επιθέσεις σε Πάτρα και Δραπετσωνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμα ανησυχίας επικρατεί στη Πάτρα μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια στο Υποθηκοφυλακείο της πόλης, καθώς και σε δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης δύο τραπεζών, ενώ παράλληλα επιθέσεις γίνανε και στη Δραπετσώνα.

Στην Πάτρα, τα ξημερώματα άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό σε δύο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και της Marfin, προκαλώντας ζημιές στα μηχανήματα καθώς και στην πρόσοψη των τραπεζών, ενώ λίγο αργότερα στο κέντρο της πόλης σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στο Υποθηκοφυλακείο της πόλης προκαλώντας εξωτερικές μόνο ζημιές, ενώ και στις τρεις περιπτώσεις επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πρόλαβε την επέκταση της φωτιάς στο εσωτερικό των τραπεζικών υποκαταστημάτων και του υποθηκοφυλακείου.

Παράλληλα, τα ξημερώματα στη Δραπετσώνα άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό δύο ΑΤΜ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και αφού έβαλαν φωτιά εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα και αναμένονται ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ