Εμφανίσεις, βαθμολογία, αποχώρηση και η βρικόλακας Λάουρα Νάργες [βίντεο] - iefimerida.gr

Εμφανίσεις, βαθμολογία, αποχώρηση και η βρικόλακας Λάουρα Νάργες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βαμπιρική εμφάνιση της Λάουρα Νάργες, το ένα ακόμη δεκάρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου και τα τανγκό των guest star Κατερίνα Στανίση και Θωμαίς Απέργη είναι τα χαιλάιτ του χθεσινού greek night του Dancing with the stars.

Επτάψυχη αναδείχθηκε η Λάουρα Νάργες που βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα προτεινόμενη για αποχώρηση, αλλά τελικά κατάφερε να ρίξει στο «καναβάτσο» την Κέλλυ Κελεκίδου.

Όλα αυτά στα πλαίσια του 9ου live του Dancing with the stars, με τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν ελληνικά τραγούδια.

Ξεκινώντας με την Λάουρα Νάργες που χόρεψε το 'Γη και Σελήνη' της Δέσποινας Βανδής κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο ως βρικόλακας πίσω από την κριτική επιτροπή, τον Ηλία Βρεττό που χόρεψε το 'Σ' έχω βρει και σε χάνω' της Νατάσσας Μποφίλιου (σ.σ. Στο κοινό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού που του έβαλε δέκα) και την Κέλλυ Κελεκίδου που χόρεψε 'Τα Σάββατα' του Αντώνη Ρέμου.

Η συνέχεια περιελάμβανε το 'Δώδεκα' της Άννας Βίσση δια... ποδιών Σπύρου Σούλη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου να εντυπωσιάζει χορεύοντας το 'Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια' της Demy, τον βελτιωμένο Νίκο Αναδιώτη με το 'Σ'αγαπώ' του Μ. Χατζηγιάννη και την Έλενα Παπαβασιλείου να «φοράει» το 'Παλιό μου παλτό' τoυ Χρήστου Δάντη.

H τελική βαθμολογία είχε ως εξής

Ντορέττα Παπαδημητρίου 46

Ηλίας Βρεττός 45

νίκος Αναδιώτης 45

Έλενα Παπαβασιλείου 44

Σπύρος Σούλης 43

Λάουρα Νάργες 40

Κέλλυ Κελεκίδου 40

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ