Νάκος σε Κωνσταντοπούλου: Από πορφυρογέννητους δεν δέχομαι συστάσεις - iefimerida.gr

Νάκος σε Κωνσταντοπούλου: Από πορφυρογέννητους δεν δέχομαι συστάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου οι οποίοι ηταν καλεσμένοι σε τηλεοπτικό σταθμό.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ και όπως είπε χαρακτηριστικά «Από πορφυρογέννητους δεν δέχομαι συστάσεις».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε χυδαίοτον τρόπο του κ. Νάκου, λέγοντας ότι «εγώ πάντως χοντρόπετση δεν είμαι, εγώ είμαι δέκα χρόνια στα δικαστήρια»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Νάκος ανέφερε ότι «για τα προβλήματα του κράτους και τη διαφθορά δεν πρόκειται να απολογηθώ». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε «γιατί δεν ήσασταν τόσα χρόνια υπουργός και βουλευτής; Δεν έχετε ευθύνες;».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, απάντησε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «εσείς δεν έχετε ευθύνες; Ο πατέρας σας που ήταν πολιτικός τόσα χρόνια μίλησε ποτέ για αυτά; Δεν ήταν μέλος του συστήματος;»





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ