Γενετικό υλικό της 25χρονης στα θαμμένα όπλα της Πολυτεχνειούπολης - iefimerida.gr

Γενετικό υλικό της 25χρονης στα θαμμένα όπλα της Πολυτεχνειούπολης

Γενετικό υλικό της 25χρονης στα θαμμένα όπλα της Πολυτεχνειούπολης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βαρύ οπλισμό που ήταν θαμμένος στον περίβολο της Πολυτεχνειούπολης στου ζωγράφου εντοπίστηκε το DNA της 25χρονης φοιτήτριας της Φιλοσοφικής που συνελήφθη την Παρασκευή για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το γενετικό υλικό της 25χρονης εντοπίστηκε σε μεταλλικό κουτί που περιείχε τον οπλισμό, αλλά και στη γιάφκα της οργάνωσης στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν αν η νεαρή κοπέλα αποτελεί μέλος που αναζητούσε η αστυνομία ή «νέο πρόσωπο».

Η σύλληψη έγινε ενώ η 25χρονη βρισκόταν στο δρόμο στα σύνορα της Αγίας Παρασκευής με τον Χολαργό, ενώ όπως αποκαλύφθηκε είναι φίλη και γνωστή του 29χρονου που συνελήφθη πριν δύο ημέρες στην Κόρινθο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη φέρεται να μετέφερε τον βαρύ οπλισμό από πολεμικά όπλα στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης και είτε με τη βοήθεια άλλων προσώπων είτε μόνη της τα έθαψε στον περίβολο.

Η 25χρονη, η οποία είχε προσαχθεί και πριν από ενάμιση χρόνο αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη, κατηγορείται πλέον για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλων ειδών πολεμικού υλικού.

Τα όπλα βρέθηκαν θαμμένα στο λόφο πίσω από το κατοχικό πολυβολείο από το οποίο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είχαν πυροβολήσει εναντίον κλούβας των ΜΑΤ, τον Δεκέμβριο του 2008, μέσα από τον περίβολο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ