Ο Σισέ όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Σισέ όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά και το όνειρο των οπαδών του τριφυλλιού να ξαναδούν τον Τζιμπρίλ Σισέ στα πράσινα ίσως και να γίνει πραγματικότητα τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η προσφορά που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στο γάλλο σούπερ σταρ τον ικανοποιεί πλήρως και πλέον η μπάλα περνάει στο δικό του γήπεδο και στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του την ΚΠΡ.

Ο Σισέ είναι δεδομένο ότι θέλει να επιστρέψει στην Παιανία, καθώς πέρα από τις φοβερές στιγμές που πέρασε, οι σχέσεις του με τη διοίκηση και τους οπαδούς της ΚΠΡ είναι σε οριακό σημείο.

Εκείνο που μένει είναι να συμφωνήσει η ΚΠΡ να τον αφήσει ελεύθερο οπότε ο Γάλλος στράικερ θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του έτους και από εκεί και πέρα... βλέπουμε.

Αν η αγγλική ομάδα δεν τον αφήσει ελεύθερο και τον δώσει δανεικό σημαίνει ότι θα πρέπει να καλύψει μέρος των αποδοχών του κάτι που δεν φαντάζει και τόσο εφικτό.

Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αλλά όλα είναι ανοικτά.

Ο ίδιος ο Σισέ τονίζει «Περιμένετε λίγο να διευθετήσω την κατάσταση με την ΚΠΡ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ