H σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου μιλάει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού - iefimerida.gr

H σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου μιλάει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικά ειλικρινής σχετικά με την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού υπήρξε η Αθηνά Τσιλύρα στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε εβδομαδιαιό περιοδικό.

«Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της μαστογραφίας πήγα σε μια γωνία του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Ήταν πολύ βαρύ στο μυαλό μου να μου λένε: "Έχεις καρκίνο. Αύριο πρέπει να κάνεις μια χειρουργική βιοψία για να δούμε αν έχει επεκταθεί". Εκείνη τη στιγμή ήρθε μια γυναίκα δίπλα μου. Μου είπε: "Γιατί κλαίς;". Tης απάντησα: "Από ευτυχία!". "Το εννοείς;", με ρώτησε. "Είσαι με τα καλά σου; Έχω καρκίνο", της απάντησα. Τότε μου έδειξε το στήθος της και μου είπε: "Κοίτα! Το έχω περάσει. Μην σε νοιάζει! Αν είναι χειρουργήσιμος, περνάει. Να το θυμάσαι". Μου έδωσε τόσο πολύ κουράγιο αυτή η γυναίκα και είπα: "Θα το παλέψω και θα το αντιμετωπίσω''. Πολλές φορές η αρρώστια μπορεί να είναι ευλογία. Σου δίνει τέτοιο χαστούκι που σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα διαφορετικά. Στη διάρκεια των χημειοθεραπειών έλεγα ότι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θέλω να κοιτώ απλώς τη θάλασσα. Θα είμαι ευτυχισμένη μόνο μ'αυτό».

Αυτό δήλωσε στο Εγώ Weekly η ταλαντούχα ηθοποιός σχετικά με την στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Προσθέτοντας πως «Πέρασα κατάθλιψη πριν τον καρκίνο. Πολλές φορές η ψυχική η ψυχική κατάσταση, το ότι πιέζεσαι από πράγματα φέρνει και σωματική αρρώστια. Εγώ νομίζω ότι υπήρχε καρκίνος και δεν τον είχα αντιληφθεί. Δεν μου άρεσε να παίρνω χάπια, το πάλευα από μόνη μου. Αυτό με έριξε, με βύθισε. Αγωνιζόμουν να το ξεπεράσω».

Όσον αφορά την συμπαράσταση που πήρε από τον σύζυγό της Σπύρο Παπαδόπουλο η Αθηνά Τσιλύρα έχει να πει «Ο Σπύρος μου έλεγε, "είσαι δυνατή ! Ξέρω ότι μπορείς να το περάσεις. Θα πας παρακάτω"».

Τέλος στα πλαίσια της ίδιας συνέντευηξης τόνισε ότι για την ίδια λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά το γεγονός ότι όταν πήγαινε να πάρει τον γιο της από το σχολείο, φορούσε την περούκα της και όταν έμπαινε ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο, της τραβούσε την περούκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ