Δήμαρχος Κέρκυρας: Δεν έχουμε όργια σαν αυτά που δείχνουν οι Βρετανοί στην Κέρκυρα

Στα όριά του έφτασε ο δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής για το βρετανικό ρεάλιτι που γυρίστηκε στον Κάβο, χωριό του νησιού, όπου νεαροί Αγγλοι επιδίδονται σε κραιπάλες και καταχρήσεις παντός είδους.

Για κακή μας τύχη την εν λόγω «εκπομπή» παρακολούθησαν 1.600.000 τηλεθεατές. Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «What Happens in Kavos», προβλήθηκε την Τρίτη από το Channel 4 και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του υπήρχαν και βρετανοί τηλεθεατές που άρχισαν να τηλεφωνούν στο κανάλι για να εκφράσουν την αηδία τους και την αγανάκτησή τους.

«Η φιλοξενία και η ασφάλεια είναι δεδομένες. Δεν συμβαίνουν τέτοια ακραία. Δεν θέλουμε να κουκουλώσουμε κάτι. Υπάρχει μια ακρότητα την οποία προβάλουν για να δυσφημίσουν τον τόπο μας. Κρύβονται συμφέροντα» δήλωσε ο δήμαρχος Κέρκυρας.

Εν τω μεταξύ, παρέμβαση, με αφορμή τη μετάδοση του ριάλιτι που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα, πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός θα αποστείλει άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας στην Αγγλίδα επιτετραμμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ουροποσία και όργια

«Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα». Η μαρτυρία στην κάμερα του Channel 4 σε συνδυασμό με τα πλάνα μεθυσμένων Βρετανών που επιδίδονται σε... ουροποσία, σίγουρα έκανε πολλούς Βρετανούς γονείς να αναθεωρήσουν τις απόψεις που είχαν για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών τους.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου πλάνο απεικονίζει τον 25χρονo Ryan να υποβάλλεται σε εγχείρηση πέους καθώς του κόπηκε η ακροποσθία μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.
Το επεισόδιο, του οποίου η διάρκεια φτάνει τα 45 λεπτά, απεικονίζει στιγμές βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία του νησιού. Πλάνα σοκαριστικά έως αηδιαστικά που δείχνουν αγόρια και κορίτσια να πίνουν αλκοόλ μέχρις εσχάτων, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων, παρέες που εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου.
Σοκ ωστόσο προκαλούν μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κλινικές πως ένας στους τρεις τουρίστες στον Κάβο έχει χλαμύδια ή άλλου είδους σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο 22χρονος Νταριλ κοιτάει την κάμερα και δηλώνει: «Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να της το κάνω»... Όμως όλοι, άντρες και γυναίκες παραδέχονται ένα μόνο πράγμα: «Όσοι ερχόμαστε εδώ, ερχόμαστε για να πιούμε, να μεθύσουμε και να κάνουμε σεξ με όσους περισσότερους αγνώστους μπορούμε...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ