Άτακτο καγκουρό αναστάτωσε το αεροδρόμιο της Μελβούρνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Άτακτο καγκουρό αναστάτωσε το αεροδρόμιο της Μελβούρνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυνηγητό με ένα καγκουρό έπαιζαν για τουλάχιστον δύο ώρες οι αστυνομικοί και το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, όταν το ζωάκι βρέθηκε κατά λάθος στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου.

Το τρίχρονο γκρι καγκουρό εντοπίστηκε στις 7 το πρωί από επιβάτες στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου. Αμέσως ενημερώθηκε το προσωπικό ασφαλείας, αλλά ακόμα κι αυτοί δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη αφού το καγκουρό αυτό είναι το ταχύτερο του είδους του και αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 70 χλμ/ώρα.

Έτσι αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία και μετά από δύο ώρες εξαντλητικής καταδίωξης το καγκουρό ακινητοποιήθηκε με αναισθητική σφαίρα και οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο, αφού η άσφαλτος είχε τραυματίσει τις πατούσες του.

Το γκρι καγκουρό απειλείται με εξαφάνιση, εξαιτίας της συρρίκνωσης των βιοτόπων του, της εισαγωγής ξενικών ειδών και της κλιματικής αλλαγής, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η δεύτερη που συμβαίνει στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης μετά τον Οκτώβριο που είχε εμφανιστεί και πάλι ένα μικρό μαρσιποφόρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ