Τα επεισόδια στην παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα επεισόδια στην παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από την αίθουσα την Τετάρτη στα Χανιά όπου εκείνη την ώρα παρουσίαζε το βιβλίο του ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, κατέγραψε κάμερα.

Η ομάδα των 25 με 30 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα, πέταξαν φέιγ-βολάν, φώναζαν συνθήματα και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Από την αίθουσα όπου ο Φράγκος Φραγκούλης παρουσίαζε το βιβλίο του βγήκαν ορισμένα άτομα το οποία συνεπλάκησαν με τους συγκεντρωμένους και έτσι ο χώρος εξώ από τον οποίο πραγματοποιούνταν η εκδήλωσε μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Μάλιστα, κάποιος από το εσωτερικό της αίθουσας όπου ο στρατηγός ε.α. παρουσίαζε το βιβλίο του βγήκε κάποια στιγμή έξω και άνοιξε έναν πυροσβεστήρα κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Βίντεο και φωτογραφία : neatv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ