Βρέθηκε ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου που είδε πρώτος το cd της λίστας Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Βρέθηκε ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου που είδε πρώτος το cd της λίστας Λαγκάρντ

Βρέθηκε ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου που είδε πρώτος το cd της λίστας Λαγκά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη κατέθεσε την Πέμπτη ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο οποίος πήρε στα χέρια του το πρώτο cd με τη λίστα Λαγκάρντ που έφθασε στις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του τότε υπουργού Οικονομικών κατέθεσε στους οικονομικούς εισαγγελείς πως πήρε το cd στα χέρια του, εντόπισε τα ονόματα των ανθρώπων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις, όπως του ζητήθηκε, τα εκτύπωσε και τα έδωσε μαζί με το cd στον κ. Παπακωνσταντίνου.

Αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον συνεργάτη του κ. Παπακωνσταντίνου να κατέθεσε στους εισαγγελείς ότι εντόπισε, εκτύπωσε και παρέδωσε στον πρώην υπουργό τα ονόματα των 10 ανθρώπων στη λίστα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις. Αργότερα, άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως ο εν λόγω συνεργάτης κατέθεσε πως κατέγραψε τα ονόματα των 20 ατόμων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην υπουργός ακόμη και στην τελευταία του συνέντευξη στην Ελλη Στάη, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον συνεργάτη του τα ονόματα των 20 καταθετών που είχαν βγάλει τα μεγαλύτερα ποσά στο εξωτερικό.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του πρώην υπουργού κατέθεσε στους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη πώς ο ίδιος δεν προέβη σε καμία αλλοίωση της λίστας, καθώς και ότι δεν είναι αυτός που αντέγραψε το cd με τη λίστα Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ