Η Microsoft κλείνει το Messenger το Μάρτιο - Στο Skype προωθούνται οι χρήστες του - iefimerida.gr

Η Microsoft κλείνει το Messenger το Μάρτιο - Στο Skype προωθούνται οι χρήστες του

Η Microsoft κλείνει το Messenger το Μάρτιο - Στο Skype προωθούνται οι χρήστες το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Skype προωθούνται περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες της υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger, καθώς από τις 15 Μαρτίου του 2013 το τελευταίο θα σταματήσει τη λειτουργία του.

Ηδη η Microsoft, στέλνει στους χρήστες του Messenger σχετικό ενημερωτικό μήνυμα, ενώ, όπως διευκρινίζεται σε αυτό οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν στο Skype τα ίδια στοιχεία εισόδου.

Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα οι χρήστες του Messenger, είναι να εγκαταστήσουν το Skype. Οι επαφές του κάθε χρήστη στο Messenger θα μεταφερθούν αυτόματα στο Skype, ενώ μπορούν να διατηρήσουν και το ίδιο Messenger ID.

Η Microsoft εξαγόρασε το Skype τον Μάιο του 2009 και όπως έγινε γνωστό τον Νοέμβριο του 2012 επρόκειτο να εγκαταλείψει τον Messenger για να αξιοποιήσει το νέο της απόκτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ