Βενιζέλος: «Από ποιον πήρε το υλικό που δημοσίευσε» -Βαξεβάνης: «Αλήθεια δεν θυμάστε;» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Από ποιον πήρε το υλικό που δημοσίευσε» -Βαξεβάνης: «Αλήθεια δεν θυμάστε;»

Βενιζέλος: «Από ποιον πήρατε το υλικό που δημοσίευσε» -Βαξεβάνης: «Αλήθεια δεν θ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο twitter έχει μεταφερθεί η κόντρα για τη διαδρομή του stick με τη λίστα Λαγκάρντ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να ζητάει από το βήμα της Βουλής να αποκαλύψει ο Κώστας Βαξεβάνης από ποιον πήρε το υλικό που δημοσίευσε και τον δημοσιογράφο να απαντάει «Αλήθεια δεν θυμάστε;».

Ο Κώστας Βαξεβάνης όμως επιμένει και με νέα ανάρτηση στο twitter, η οποία παραπέμπει σε δημοσίευμα του, ζητάει από τον οικονομικό εισαγγελέα να ελέγξει πιθανή αλλοίωση της λίστας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα γράφει «Κύριε Πεπόνη, θα ελεγχθεί ο Βενιζέλος για πιθανή παραποίηση στοιχείων;» και αναφέρει στο κείμενο «Θα μπορούσε κάλλιστα ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ο κ. Βενιζέλος που κατείχε επί 7 μήνες το επίμαχο USB, να το αντιγράψει, βάζοντας άλλες ημερομηνίες στο κομπιούτερ του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ