Ο Κ.ΒΗΤΑ απόψε στη Μπουατ Απανεμιά στην Πλάκα - iefimerida.gr

Ο Κ.ΒΗΤΑ απόψε στη Μπουατ Απανεμιά στην Πλάκα

Ο Κ.ΒΗΤΑ απόψε στη Μπουατ Απανεμιά στην Πλάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μπουάτ Απανεμιά μας υποδέχεται και απόψε, όπως κάθε Πέμπτη, ο Κωνσταντίνος Βήτα, με αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφική του πορεία, καθώς και πολλά τραγούδια που έμειναν έξω από τις ηλεκτρονικές του συναυλίες για χρόνια.

Ο Κ.ΒΗΤΑ έχει αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι του στην σύγχρονη ελληνική μουσική με την ποίηση και τους ηλεκτρονικούς ήχους του και κάθε Πέμπτη εμφανίζεται στην μπουάτ της Πλάκας, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του, αυθεντικά χωρίς ηλεκτρονική ενορχήστρωση.

Η συγκεκριμένη μπουάτ, έχει μεγάλη σημασία για τον καλλιτέχνη, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος: «Βρήκα πολλές φορές καταφύγιο σ' αυτή τη μπουάτ σαν έφηβος, πέτυχα κάποιες μοναδικές βραδιές από καλλιτέχνες του νέου κύματος. Είναι ένας χώρος που μου αρέσει η ιστορία του και θα μου δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσω την ακουστική πλευρά της μουσικής μου. Τα τραγούδια έτσι όπως ακριβώς γράφτηκαν πριν προστεθούν οι ηλεκτρονικές ενορχηστρώσεις. Έχω μαζί μου τέσσερις νέους σπουδαίους μουσικούς που θα με πλαισιώσουν. Είναι κάτι καινούριο, γιατί δεν έχω ποτέ βρεθεί εκτεθειμένος σε τόσο μικρή απόσταση με τους φίλους της μουσικής μου. Πιστεύω πως οι εποχές ανακυκλώνονται και τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν παγκόσμια ο κόσμος έχει ανάγκη από μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τη μουσική. Ήδη στην Ευρώπη ανθίζουν τα events σε μικρούς χώρους. Είναι και αυτή η αίσθηση στην οδό Θόλου, ότι βρίσκεσαι ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη ... »

Από 25.10.2012 έως 07.03.2013
Μπουατ Απανεμιά (Θόλου 4, Πλάκα,)
Ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ με ποτό (Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας απαιτείται κράτηση.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ